Buiten wonen voor stadsmens

Vrijstaande en halfvrijstaande villa's aan het bos

Wonen in het bos vlakbij de binnenstad van Amersfoort

Amersfoort Buyten ligt op de grens van stad en land. Je woont er echt buiten, met het bos in je achtertuin, maar binnen tien minuten sta je midden in de gezellige binnenstad van Amersfoort. Met tal van cafés en terrassen, restaurantjes aan de gracht en leuke winkeltjes en galeries. Zoek je liever de rust en ruimte van de natuur op? Dan kun je je hart ophalen.

WANDEL, FIETS & ONTDEK

Amersfoort bevindt zich op het grensgebied tussen de Gelderse Vallei, de Utrechtse Heuvelrug en de Eempolder. Met eindeloze, prachtige natuurgebieden, landgoederen en leuke historische stadjes. Je kunt er eindeloos wandelen, fietsen en ontdekken.

SPORT, SCHOLEN, WINKELS

Breng een bezoek aan Dierenpark Amersfoort of ga schaatsen, voetballen of zwemmen bij een van de nabijgelegen sportverenigingen. Scholen en kinderopvang vind je op fietsafstand en je dagelijkse boodschappen doe je in het Leusderkwartier.

OV, FIETS OF AUTO

Dankzij de centrale ligging ben je snel waar je wilt zijn. De bus stopt bijna voor de deur op Laan 1914 en je zit zo met de auto op de A28 richting Utrecht.

Voorzieningskaart

Ligging Amersfoort Buyten