Verkoop fase 2 gestart

In april dit jaar startte de verkoop van fase 1 in Amersfoort Buyten. Inmiddels is de eerste fase bijna uitverkocht en zijn we zeer verheugd te melden dat we met fase 2 in verkoop gaan. Uiteraard hopen wij dat de verkoop van fase 2 ook succesvol verloopt en we de totale villawijk straks in één bouwstroom kunnen realiseren. 

Verkoopdocumenten 

Vanaf heden is de digitale inschrijving voor fase 2 op de site geopend. Op de woningenpagina vind je alle informatie over de woningtypen en prijzen van fase 2. Je kunt ook alle verkoopdocumentatie in één keer downloaden en je inschrijven via amersfoortbuyten.nl/downloads.

Wil je meer informatie of de documenten liever per post ontvangen, neem gerust contact op met één van de verkopende makelaars. (De brochure is overigens hetzelfde als die van fase 1).

Inschrijven fase 2

Om je in te schrijven voor een woning in fase 2, dien je in te loggen in je persoonlijke account op amersfoortbuyten.nl/inloggen. Klik vervolgens in het menu aan de linkerkant op 'inschrijving fase 2'. Je kunt nu het digitale inschrijfformulier invullen. Zorg ervoor dat je het formulier volledig invult, controleert en ondertekent. Je ontvangt daarna een bevestiging van je inschrijving op het opgegeven e-mailadres.

Zie voor meer informatie de begeleidende brief en toewijzingsprocedure bij de verkoopdocumentatie.

Heb je nog geen account? Vul dan eerst het contactformulier volledig in op amersfoortbuyten.nl/contact/

De inschrijving sluit op zondag 20 augustus. 

Vragen?

Heb je vragen, wil je de verkoopdocumenten per post ontvangen of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Aarzel niet om contact op te nemen met één van de verkopende makelaars. Zij staan je graag te woord.