VEEL WOON-, SPEEL- EN LEEFRUIMTE

Amersfoort Buyten is in alle opzichten bijzonder. De ligging aan de rand van het bos is geweldig. Tussen de bossen, maar met de stad dichtbij. Dankzij de natuurlijke ligging in het groen, met door oude bomen omzoomde lanen en groene hagen, kom je hier echt tot rust.

De nieuwe wijk is zeer sfeervol opgezet, met prachtige grote kavels, royale woningen en heel veel woon-, speel- en leefruimte. Door de ligging en de keuze voor klassieke architectuur, heeft Amersfoort Buyten absoluut niet de uitstraling van een nieuwbouwwijk. Het is als een villawijk uit lang vervlogen tijden, waar woongenot voorop staat. Een bijzondere woonplek in de natuur, met alle voorzieningen vlakbij.

DIVERSE KLEUREN EN INDELINGEN

Het gerenommeerde architectenbureau Mulleners + Mulleners uit Amsterdam heeft de woningen in Amersfoort Buyten ontworpen. De architect heeft gekozen voor klassieke woningen met een moderne uitstraling. Grote bouwvolumes, opvallende kappen en een speels gebruik van verschillende kleuren gevelstenen, accenten in het metselwerk en roederamen, erkers en fraaie overstekken. Mooie, archetype huizen, die tijdloos en authentiek zijn.

Met een voortuin en een mooie gevel, een diepe achtertuin en een garage. Je kunt niet alleen kiezen tussen een langs- of dwarskap of tussen een wit gekeimde gevel of roodgenuanceerde baksteen, maar ook uit tal van indelingsmogelijkheden. Al die verschillende mogelijkheden geven een bijzonder straatbeeld: een afwisseling van kappen, kleuren en stijlen in een prachtig groen landschap.

OP DE GRENS VAN STAD EN LAND

Nieuwbouwproject Amersfoort Buyten ligt ten zuidwesten van het centrum van Amersfoort, vlakbij het schilderachtige Oud-Leusden, het Bergkwartier en Klein Zwitserland. Aan de Laan 1914, op de grens van stad en land. Op deze geweldige locatie verrijzen binnenkort 55 zeer royale vrijstaande en halfvrijstaande villa's. Lees meer over het woningaanbod.

Buiten wonen voor stadsmens

Vrijstaande en halfvrijstaande villa's aan het bos

Een nieuwbouw villawijk met een klassieke uitstraling, statige lanen, veel groen en het bos in je achtertuin

Amersfoort Buyten is prachtig gelegen aan de rand van het bos aan de zuidkant van Amersfoort. Tussen de bossen, maar dichtbij de stad. In tien minuten fiets je naar het centrum van Amersfoort. En aan de andere kant wandel je zo het bos in. 

Lees hier meer over de locatie en voorzieningen.